branding

vis hvem du er igennem billeder og video

Billeder som skiller sig ud..

Lad os bare være ærlige! De sociale medier kræver mere og mere når det drejer sig om branding, og at skille sig ud. Det er ikke længere nok med en flot opbygget hjemmeside og flot profil. Det er på tide, at skille sig ud og vise dine kunder hvem du er!

Når jeg tager jeres billeder er mit fokus på, at vise hvem I er, hvilke ydelser I tilbyder og fremhæver alt det på en naturlig og troværdig måde. Vi tager udgangspunkt I hvem I er og finder og tilrettelægger lokation, tøjvalg, og stemning udfra jeres virksomhed/brand. I får dermed en personlig og tilpasset oplevelse som stemmer overens med jer og jeres virksomhed.

Lokationer til fotograferingen

Lokationen er en utrolig vigtig del for dit shoot. Vi gennemgår i fællesskab mulige lokationer. Jeg kommer gerne med input til hvilke som ville kunne passe godt til netop dig, og den stil du har samt hvad du gerne vil vise dine kunder.

Hvordan foregår fotograferingen?

På dagen for fotoshootet mødes vi på aftalt lokation. Det hele er meget uformelt, og meningen er at vi bare skal have det sjovt sammen imens vi laver fede billeder og video. Mange er nervøse inden deres shoot “det er svært at være foran et kamera” synes de fleste, men bare rolig jeg guider dig, og du skal bare sørge for, at være dig selv og så får vi en fest OG naturligvis en masse godt materiale til dig.

Efterbehandling af billederne

For mig er efterbehandlingen, her hvor jeg sætter det mit ”touch” på billederne, prikken over i´et, Her kommer hvert billede til sin ret, og med Jer i fokus. 

Jeg bestræber mig på, at efterredigeringsprocessen bliver så hurtig så mulig, så I ikke skal vente for længe på Jeres billeder. Derfor er min normale arbejdstid ca. 1 uge.