Om mig

Jeg hedder Catja Jessen og er 33 år gammel. 

Jeg bor i Store Merløse mellem Holbæk og Ringsted. Her bor jeg på en dejlig gård sammen med min mand Patrick, og vores 2 fælles børn Alberte på 7 år og Ella på 5 år, samt vores dejlige hund golden retrieveren Mollie.

Jeg er selvlært fotograf, og min rejse startede ved min første barsel med min datter Alberte. Her opstod pludselig en ny hobby, som først bestod af at tage billeder af vores hjem og vores hund Mollie. Da Alberte så blev født, var det hende, som måtte lege “model” hver dag for moderens kreative ideer 😉 

Før jeg fik børn er jeg uddannet indenfor marketing i Robert Bosch, som handelselev. Her kunne jeg udforske mine kreative sider og min store passion for at sælge og brande produkter. Jeg har desuden også arbejdet i en børnehave som pædagogmedhjælper i 3-4 år. Jeg har altid elsket at arbejde med børn, og derfor falder det mig meget naturligt at fotografere børn og familier.

I 2017 var jeg på barsel med min første datter Alberte, og i foråret 2019 fulgte vores anden datter Ella. Jeg har desuden hjemmepasset dem begge 2 på fuldtid siden Ella blev født og gør det stadig ved siden af min virksomhed. I august 2020 tog jeg endelig springet og beslutningen om, at gøre noget ved min fotografering, og gøre hobby til min levevej. Jeg tog et 8 ugers kursus hos en dygtig fotograf, og herfra gik det hele meget stærkt. 1/3-2021 åbnede jeg så endeligt min egen virksomhed, og har nu været selvstændig i 3 år. 

Som fotograf…

Går jeg meget op i, at fange de naturlige øjeblikke, og jeres “her og nu-øjeblikke”. Samtidig er det utrolig vigtigt for mig, at alle er trygge samt har en dejlig og god oplevelse.