NYFØDT FOTOGRAFRING

i jeres eget hjem

En nyfødtfotografering er en af de typer fotografering, som jeg vil mene du ikke kan undvære. Tiden hvor dine børn er helt nye og lige kommet til verden er utrolig kort, og inden man ser sig om kan man slet ikke huske hvor små hænder og fødder var.
Det er en tid som altid kommer igen, og som er så vigtig at huske at forevige.

Ofte kan det virke uoverskueligt, at få en fotograf ud eller måske endda skulle ud i studie for, at få foreviget den lille ny. Derfor kommer jeg ud til jer i stedet, i jeres hjem i vante,trygge og rolige omgivelser. Der er både plads til at amme, give flaske, skifte osv. det hele foregår i jeres tempo.

Jeg anbefaler at baby er max 14 dage gammel og gerne mellem 7-9 dage er det oplagte tidspunkt. Dog kan en fotografering også sagtens gennemføres hvis baby er lidt ældre.

Du er altid velkommen til, at blive skrevet op til en tid, også selvom baby stadig er i maven. Det er uforpligtende, og I kontakter mig blot når baby er kommet til verden, så finder vi hurtigst muligt en tid.

Hvordan foregår en NYFØDTfotografering?

Fotograferingen adskiller sig fra mine “normale” fotograferinger som er udendørs ved, at vi bruger jeres hus og det naturlige lys i hjemmet. En dokumentarisk fotografering skal vise jer, indfange jeres små hverdagsøjeblikke. Det er ikke opstillede “kig ind i kameraet” billeder. Det er billeder og video, som tager udgangspunkt i, at I hygger, kysser og krammer.

Efterbehandling af billederne

For mig er efterbehandlingen, her hvor jeg sætter det mit ”touch” på billederne, prikken over i´et, Her kommer hvert billede til sin ret, og med Jer i fokus. 

Jeg bestræber mig på, at efterredigeringsprocessen bliver så hurtig så mulig, så I ikke skal vente for længe på Jeres billeder. Derfor er min normale arbejdstid ca. 1 uge.