Mig og mor fotografering

minder der vare forevigt

Om fotograferingen..

Fotografering af mig skal være en god, tryg og sjov oplevelse for både børn og voksne. Derfor gør jeg meget ud af, at alle føler sig afslappede og har det sjovt under fotograferingen.

Det er vigtigt for mig, at det altid er på børnenes præmisser, og derfor er det også børnene som sætter dagsordenen. Så hvis de fx. har brug for en lille pause, så er det vi gør. Jo mere afslappede I er omkring det jo bedre er det for børnene. Det er på den måde, vi skaber Jeres “her og nu øjeblikke”, og her børnenes personlighed kan blomstre, og komme til udtryk i portrætterne. 

Hvornår på dagen tages billederne?

De fleste børnefamilier foretrækker, at få taget billederne om formiddagen, ofte inden børnene skal sove middagslur. Det er også på dette tidspunkt, at det er mest optimalt at tage billeder.

Om sommeren forsøger jeg som regel at lægge en fotografering om morgenen/tidligt på formiddagen, for at undgå middagssolen som ikke er god at fotograferer I da der opstår for kraftige skygger.

Alternativt kan vi lave en ”golden hour” fotografering, som er om aftenen hvor lyset er virkelig smukt og gyldent. Dette anbefaler jeg dog kun til familier med lidt større børn, da de jo selvsagt skal kunne holde sig vågen om aftenen, for at dette kan lade sig gøre.

Om efteråret/vinteren er tidspunktet som regel lidt senere, sidst på formiddagen og/eller om eftermiddagen. Her kan vi nemlig også være heldig at få lidt ”golden hour”, da solen går tidligere ned end om sommeren.

Lokationer til fotograferingen

Lokationerne som jeg bruger, er alle nøje udvalgt ud fra hvilken årstid vi har, hvordan lyset er og hvordan det passer til lige netop jeres familie. Derfor er det også mig, der som udgangspunkt bestemmer lokationen(der kan være enkelte undtagelser). Alle lokationerne er beliggende ved Holbæk og omegn. Lokationen fastsættes først ca. 14 dage før Jeres fotografering.

Hvordan foregår fotograferingen?

Jeg arbejder med det naturlige dagslys, og naturen er mit lærred. Jeg gør en dyd ud af, at skabe en billedeserie til Jer som er unik, som viser Jer som familie, og som er jeres helt egen. Kreativitet og impulsivitet styrer ofte fotograferingen, og det kan være jeg pludselig beder jer om at gå om bag et træ, eller stå imellem nogle grene osv. som alt sammen bidrager til at I får en varieret og bred billedeserie at vælge imellem.

Efterbehandling af billederne

For mig er efterbehandlingen, her hvor jeg sætter det mit ”touch” på billederne, prikken over i´et, Her kommer hvert billede til sin ret, og med Jer i fokus. 

Jeg bestræber mig på, at efterredigeringsprocessen bliver så hurtig så mulig, så I ikke skal vente for længe på Jeres billeder. Derfor er min normale arbejdstid ca. 1 uge. 

Hvad tilbyder jeg?

Jeg ønsker at give Jer det bedste af det bedste. Derfor bruger jeg meget tid på hele tiden at optimere mine løsninger, og gøre eksklusivt, godt og brugbart i hele jeres liv. Minder varer forevigt. Derfor kan I i mine pakkeløsninger både finde digitale filer, print af jeres billeder samt video. Alt sammen i høj kvalitet og med fokus på at give jer så høj værdi som overhovedet muligt.