Konfirmation

foreviger din store dag

Om fotograferingen..

Konfirmationen er en helt speciel og magisk dag. Den skal naturligvis også foreviges, så minderne kan blive gemt, og så I altid kan se tilbage på dagen sammen med glæde.
Jeg kommer oftest ud til kirken og tager stemningsbilleder efter konfirmationen, og herefter tager vi portrætter af konfirmand + evt. familie hvis man ønsker det.

Da jeg også foreviger mange brudepar om foråret, er det en god ide at skrive i god tid og høre om jeg er ledig til konfirmationen. 

Lokationer til fotograferingen

Lokationen aftaler vi alt efter hvor konfirmationen finder sted.

Hvordan foregår fotograferingen?

Jeg arbejder med det naturlige dagslys, og naturen er mit lærred. Jeg foretrækker altid skønne lokationer med vildt græs, skove eller lign. som giver et så naturligt udtryk som muligt.

Efterbehandling af billederne

For mig er efterbehandlingen, her hvor jeg sætter det mit ”touch” på billederne, prikken over i´et, Her kommer hvert billede til sin ret, og med Jer i fokus. 

Jeg bestræber mig på, at efterredigeringsprocessen bliver så hurtig så mulig, så I ikke skal vente for længe på Jeres billeder. Derfor er min normale arbejdstid ca. 1 uge. 

Hvad tilbyder jeg?

Jeg ønsker at give Jer det bedste af det bedste. Derfor bruger jeg meget tid på hele tiden at optimere mine løsninger, og gøre eksklusivt, godt og brugbart i hele jeres liv. Minder varer forevigt. Derfor kan I i mine pakkeløsninger både finde digitale filer, print af jeres billeder samt video. Alt sammen i høj kvalitet og med fokus på at give jer så høj værdi som overhovedet muligt.