Hunde fotografering

forevig din bedste, pelsede ven

En fotografering med menneskets bedste ven, skal være en sjov, tryg og god oplevelse både for hund( e) og ejere. Min vigtigste opgave er, at forevige jeres relation og gensidige kærlighed. Hos mig er hunden i centrum, de skal have lov til at være dem selv, og vise deres sande jeg. 

Lokation til billederne

Vi aftaler som oftest en lokation i nærheden af, hvor jeg normalt tager billeder. Lokationerne er altid i smukke og naturlige omgivelser, og udvalgt efter, at der er ro og kommer så få andre mennesker i området så muligt. På denne måde har vi mulighed for, at give jeres hund ro, så den kan gå uden sele/snor imens vi tager billederne. 

Lokationerne er udvalgt alt efter årstid.

Hvem kan være med til fotografering?

Jeg fotograferer alle typer hunde i alle aldre, racer og størrelser. Og også mere end en af gangen.

Jeg opfordrer altid ejeren til, at være en del af fotograferingen. På denne måde får vi foreviget jeres bånd sammen, og hunden er mere tryg med sin ejer ved sin side.

Efterbehandling af billederne

For mig er efterbehandlingen, her hvor jeg sætter det mit ”touch” på billederne, prikken over i´et, Her kommer hvert billede til sin ret, og med Jer i fokus. 

Jeg bestræber mig på, at efterredigeringsprocessen bliver så hurtig så mulig, så I ikke skal vente for længe på Jeres billeder. Derfor er min normale arbejdstid ca. 1 uge.

Hvad tilbyder jeg?

Jeg ønsker at give Jer det bedste af det bedste. Derfor bruger jeg meget tid på hele tiden at optimere mine løsninger, og gøre eksklusivt, godt og brugbart i hele jeres liv. Minder varer forevigt. Derfor kan I i mine pakkeløsninger både finde digitale filer, print af jeres billeder samt video. Alt sammen i høj kvalitet og med fokus på at give jer så høj værdi som overhovedet muligt.

Nedenfor kan du se mine pakker samt priser, som jeg tilbyder: