Handelsbetingelser

BOOKING

Du booker en fotografering ved at kontakte ved at udfylde formular her på siden, eller via min IG konto. Jeg holder til ved Roskilde/Holbæk, og det er her jeg har forskellige udvalgte lokationer som jeg bruger til, at fotograferer jer. Indimellem har jeg ture til Jylland/Fyn samt Bornholm, disse ture samt ledige tider vil blive annonceret på min Instagram side.

BETALING

Betaling sker via mobile pay. Betaling for selve fotograferingen sker på den aftalte dag for fotografering. Efterfølgende redigerer jeg jeres billeder, hvor I herefter udvælger ønskede favoritter. Til sidst betales der for disse via mobile pay.

Ved bryllupper forekommer en forhåndsbetaling på 1000 kr.

PRISER

Der tages forbehold for prisændringer. Prisen er først endelig når den er betalt, der kan dermed forventes en ændring i priser fra booking/aftale af dato indtil selve dagen for fotografering.

Der betales først på dagen for fotografering.

LEVERING AF BILLEDER

Jeg leverer udelukkende redigerede billeder, det er derfor ikke muligt at modtage rå filer. Billederne repræsenterer mig som fotograf, min stil, og redigeres og beskæres individuelt. Jeg færdigredigerer de bedste billeder fra jeres billedeserie, og det er blandt disse I kan udvælge dem i ønsker.

Jeg bestræber mig på, at I får jeres billeder så hurtigt som muligt indenfor 3-5 hverdage, der kan forekomme længere leveringstid i højsæsoner.

Billederne leveres i højeste kvalitet, og kan bruges på både sociale medier samt printes i større format.

FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesretten frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt. Der er ligeledes ingen returret på de digitale billeder, da disse er fremstillet individuelt til jer, hvorfor varen ikke kan refunderes.

OPHAVSRET/BRUGSRET

Når du modtager dine billeder, har du brugsretten over dem. Du må derfor anvende dine billeder til privat brug, forære dem i gave, printe dem samt dele dem på dine sociale medier. Dog er det

ikke tilladt, at ændrer billederne ved, at tilføre egne filter eller lave egen redigering, eller på anden vis lave billederne anderledes end da du modtog dem.

Det er heller ikke tilladt, at lave skærmprint af billeder som deles i fx story eller opslag på IG. Ligeledes må billeder heller ikke screenshottes fra mail osv.

Billederne leveres altid med vandmærke på indtil filerne er udvalgt og tilkøbt. 

FOTOGRAFENS BRUG AF JERES BILLEDER

Som fotograf har jeg ophavsretten over billederne.

Mine sociale medier er en utrolig vigtig del af mit arbejde som fotograf, og mine sociale platforme hvor jeg er synlig, er enormt vigtigt, sa det gør at andre kan følge med i mit arbejde.

Jeg bruger derfor nogle af jeres billeder på mine sociale platforme samt evt. i konkurrencer, hjemmeside og lign. Jeg har dog altid en klar aftale med kunden i forhold til brug af billeder, og jeg accepterer selvfølgelig, hvis offentliggørelse af billederne ikke ønskes.

AFBUD/SYGDOM

Der skal meldes afbud senest 24 timer før fotografering ellers opkræves det fulde beløb for fotografering. Ved sygdom på dagen, opkræves ikke betaling for fotografering.