gravidfotografering

i hjemmet eller på lokation

Om fotograferingen..

Fotografering af mig skal være en god, tryg og sjov oplevelse for både børn og voksne. Derfor gør jeg meget ud af, at alle føler sig afslappede og har det sjovt under fotograferingen.

En gravidfotografering foregår på samme måde som mine andre fotograferinger. I naturlige og rolige omgivelser, enten I naturen eller i eget hjem. Det kan foregå enten med børn/søskende, den gravide alene eller den gravide samt partner.

Hvornår på dagen tages billederne?

Vi kan tage billederne enten om formiddagen så det passer til evt. søskende. Enten hjemme ved jer eller ude på lokation.

Alternativt kan vi lave en ”golden hour” fotografering, som er om aftenen hvor lyset er virkelig smukt og gyldent. Dette anbefaler jeg dog kun til familier med lidt større børn, da de jo selvsagt skal kunne holde sig vågen om aftenen, for at dette kan lade sig gøre.

Lokationer til fotograferingen

Lokationerne som jeg bruger, er alle nøje udvalgt ud fra hvilken årstid vi har, hvordan lyset er og hvordan det passer til lige netop jeres familie. Derfor er det også mig, der som udgangspunkt bestemmer lokationen(der kan være enkelte undtagelser). Alle lokationerne er beliggende ved Holbæk og omegn. Lokationen fastsættes først ca. 14 dage før Jeres fotografering.

Hvordan foregår fotograferingen?

Jeg arbejder med det naturlige dagslys, og naturen er mit lærred. Jeg gør en dyd ud af, at skabe en billedeserie til Jer som er unik, som viser Jer som familie, og som er jeres helt egen. Kreativitet og impulsivitet styrer ofte fotograferingen, og det kan være jeg pludselig beder jer om at gå om bag et træ, eller stå imellem nogle grene osv. som alt sammen bidrager til at I får en varieret og bred billedeserie at vælge imellem.

Efterbehandling af billederne

For mig er efterbehandlingen, her hvor jeg sætter det mit ”touch” på billederne, prikken over i´et, Her kommer hvert billede til sin ret, og med Jer i fokus. 

Jeg bestræber mig på, at efterredigeringsprocessen bliver så hurtig så mulig, så I ikke skal vente for længe på Jeres billeder. Derfor er min normale arbejdstid ca. 1 uge.